Lady in icy lake

MÄNTYMETSÄN TUOKSUINEN

TUULI

..ja ripaus Intialaisia mausteita!

Tervetuloa Sujulaan!

Käsintehtyjä, kestäviä ja ympäristölle ystävällisempiä tuotteita sydämellesi, mielellesi ja sielullesi. Täältä löydät paljon suomalaisten yrittäjien rakkaudella valmistamia tuotteita. He käyttävät puhtaimpia luonnollisia ainesosia, joista monet kasvavat täällä. Tässä on tilaisuutesi elää, aistia ja tuntea Suomen luontoa!

Rakkautta jokaiseen päivääsi!

Valokuva: Kukkamaria Kokkonen

Olen iloinen että kotipaikkakunnallani on tällainen kauppa. Tilasin lahjapakkaukset toiveeni mukaan ja olin erittäin tyytyväinen. Ihanat tuotteet, kauniisti paketoituna, ja he huolehtivat myös tuotteiden lähettämisestä puolestani. Ystävällistä ja täsmällistä asiakaspalvelua! Kiitos Suvi ja tiimi!

- Pia Lamberg, Miss Finland 2011, Henkilökohtainen valmentaja, malli

Uusimmat tuotteemme

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Suosittelemme

Frantsila on orgaanisen yrtinviljelyn edelläkävijä Suomessa ja ollut luonnollinen terveystuotteiden valmistaja vuodesta 1981, jolloin Virpi Raipala-Cormier ja Jim Cormier perustivat yrttikeskuksen perhetilalle.

Maatila sijaitsee 40 km Tampereesta luoteeseen. Aluetta pidetään ympäristön kannalta puhtaana, ja suuri osa luomutiloista on Frantsilan kiinteistön vieressä. Maatila on ollut samassa perheessä yli 300 vuotta.

Afternoon Light
Frantsila Garden Trilogy
Sunrise on Nature
Sade Himalayan Crystalized salt

Tämä hämmästyttävä ja puhtaasti suomalainen kosmetiikkasarja, joka sisältää puhdasta Himalajan kiteistä suolaa. Sade on kahden ahkeran naisyrittäjän, Tuijan ja Kirsin, luomus joka toimii menestyksekkäästi Auran kauniissa maisemissa.

Flowers on Wood
Sola Saippua Handmade soaps
Sola Saippua Logo

Sola- saippua on perustettu 2000-luvun alussa, perustajansa unen innoittamana, jossa karhu neuvoi saippuanvalmistuksen salaisuuksia. Sola- saippuaa johtaa nyt voimanainen Leila. Sola Saippualla on tinkimättömät periaatteet: syvä kunnioitus luontoa ja perinteitä kohtaan. Tuotanto sijaitsee kauniissa pienessä Pohjois-karjalaisessa kylässä, Juuassa, Pielisen rannalla.

Yksinkertaisesti luonnollinen

Sujulassa kaiken on tarkoitus rakentaa parempaa ja terveellisempää elämää sinulle ja ympäristölle.

Uskomme, että muutos on mahdollista vain, jos jokaisella on aktiivinen rooli kuluttajana tekemissään valinnoissa. 

Kestävyyden käsitteen perusta kuluttajamaailmassa on tuotteiden ostaminen käyttämällä uusiutuvia, kierrätettyjä ja ympäristölle ystävällisiä raaka-aineita. Me Sujulassa noudatamme tätä filosofiaa.

Osa tuotteidemme toimittajista kasvattaa omia raaka-aineitaan tai hankkivat niitä ympäröivästä luonnosta, luoden tuotteita, jotka lisäävät mukavuutta päivääsi. Me lupaamme sinulle luonnollisempia tuotteita, jotka auttavat vähentämään hiilidioksidipäästöjäsi, keventämään ympäristöäsi kemikaaleista ja samalla tukien pienten yritysten toimintaa.

#sujulastore